Vjenčanja

Sve za vencanje na jednom mjestu. Ukoliko vam je potrebna pomoć da organizujete svoje vjenčanje, Ataxmedia je pravi izbor za vas! Od planiranja do same realizacije događaja vodit će vas naš stručni tim.

 

Sve za vjencanje na jednom mjestu.

Stedimo vase vrijeme i novac.

Idealnu lokaciju, savršeno uređen prostor, rasvjetu i specijalne efekte koje upotpunjuju svako vjenčanje. Muziku za dobru atmosferu, catering za zadovoljne goste, a foto i video da sve bude zabilježeno kao jedna od najljepših uspomena. 
Ataxmedia nudi najraznovrsniju ponudu dekoracija za vjenčanja. Od cvijetnih aranžmana od prirodnog ili kvalitetnog vještačkog cvijeća, preko bidermajera, dekoracija za stolove, ukrasa za stolice, dekorativnih balona i svega onoga što mislite da vaše vjenčanje zaslužuje. Da bi sve ostalo zapisano da se dugo pamti, posebno izdvajamo našu foto produkciju koja će samo za vas napraviti savršene fotografije. Usluge fotografisanja na različitim lokacijama sa najboljim timom fotografa, obrada fotografija i izrada wedding booka možete dobiti upravo kod nas. Dopustite da se mi brinemo o svim detaljima. Uvjerite se da smo najbolji i prepustite vaše vjenčanje našem stručnom timu. 

Jedino što vam možemo obećati je vjenčanje iz snova. 

 

Podkategorije